digital design internship

Kommunikationspraktikant søges

design-people, Aarhus 07.08.2020

Hos design-people søger vi en frisk og skæv personlighed, der som et led i sin uddannelse, vil være vores nye digitale kommunikationspraktikant.

design-people har været veletableret i 15 år og vi har brug for en praktikant, der er modig, kreativ, har humor, kan stave 😉 og ikke mindst vil flytte os OG være med til at sikre vores ansigt udadtil, mens vi andre producerer i maskinrummet.

Vi har så meget på hjerte, så megen viden at dele og så lidt tid at gøre det i. Derfor skal du, i samarbejde med os, dele ud af al den viden, tænke stort, skævt og ikke mindst eksekvere på skøre og mindre skøre indfald – altid med kvalitet og produktivitet for øje.

Vores kunder er vores levebrød og vi er til for at sikre deres resultater og gøre deres løsninger og produkter bedre – med god jysk grundighed. Vi har brug for dig så vi kan prioritere vores kunder endnu mere.

Vi er en organisation som tror på frihed under ansvar og derfor vil du lære og vokse som praktikant hos os. Og ikke mindst have det sjovt i processen.

Du vil strategisk arbejde tæt med ledelsen og være en del af et godt og sammentømret team.

Du kommer bl.a. til at arbejde med vores forsømte Instagram, LinkedIn, hjælpe med blog indlæg, nyt web indhold og måske puste liv i vores næsten døde facebookside. Der vil ligeledes være en opgave i at interviewe udvalgte kunder, så vi kan få deres ros og historier med. Og så vil der sikkert være andre spændende ting vi endnu ikke ved, men du måske allerede har en idé om…

Vi bor centralt i Århus – i lækre lyse lokaler – hvor vi deler frokost, fredagsøl og bordfodbold med et par andre kreative virksomheder.

Hvis du kan se dig selv hos os, så skriv til Henrik hos os på job@design-people.com om hvorfor det lige er dig, vi ikke kan undvære. Emnelinje: ”kommunikationspraktikant”.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, så ring og spørg efter Henrik på +45 70 22 64 62

Ansøgningsfrist – hellere i dag end i morgen, og start senest 1.september.

Some of our clients

kenwood
oticon logo
vertu logo
danfoss logo
novo nordisk logo
kone logo
lg logo
velux logo
jabra logo
nilfisk logo
atlas copco logo
b&o logo
microsoft logo
hounö logo
ambu logo
vifa logo
kamtrup logo
grundig logo