IoT & Trust

Lytter Alexa eller Google med? Hvem har indblik og bruger mine eller vores data?

Mød os i skyerne over Aarhus på 22. etage til en eftermiddag med oplæg og diskussion om, hvordan IoT løsningers succes hænger sammen med tillid – tillid til udbyderen, tillid til stabilitet og tillid til at person- og virksomhedsdata bliver fortroligt behandlet – præsenteret gennem en række konkrete cases.

En undersøgelse viser at 60% af danske forbrugere har kendskab til ”smarte” IoT produkter til hjemmet, men kun 2% har aktuelle købsplaner.

Andre undersøgelser viser en manglende tillid hos brugere og virksomheder til at deres data og privatsfære bliver håndteret på en tryg måde.

Advokatfirmaet Bech-Bruuns specialister i IoT jura og specialister i smarte økosystemer fra Smart Home projektet på Aarhus Universitetet (læs mere) har sammen med design-people sammensat et, hvis vi selv må sige det, super spændende program om emnet IoT og tillid. Sammen præsenterer vi konkrete cases fra erhvervslivet, som viser at tillid handler om dit brand, dit IoT design, dine forretningsmodeller og juraen i dine samarbejds- og kundeaftaler.

Der er et meget begrænset antal pladser til rådighed, så tjek programmet ud og tilmeld dig allerede i dag.

TILMELD DIG HER

 

Med de bedste hilsner,

design-people
Aarhus Universitet
Bech-Bruun

Smart Home-projektet er støttet af
underline

Some of our clients

kenwood
oticon logo
vertu logo
danfoss logo
novo nordisk logo
kone logo
lg logo
velux logo
jabra logo
nilfisk logo
atlas copco logo
b&o logo
microsoft logo
hounö logo
ambu logo
vifa logo
kamtrup logo
grundig logo